Consultanta reducere costuri

 

ATENTIE CLIENTI !

  • Inregistrati fluctuatii de tensiune si intreruperi de tensiune ?

  • Inregistrati situatii neplacute privind decuplarea automata a bateriilor cu condensatori datorita tensiunii, si circulatiei de putere reactiva?

  • Vreti sa intelegeti mai bine aspectele de calitate a energiei electrice: tensiunea, curentul, puterea activa si reactiva, factorul de putere, regimul deformant cu poluarea de armonice ?!   

 

 

Echipa Improve Quality - Energy va pregateste un pachet de servicii energetice, astfel :

a) instruirea personalului intreprinderii dumneavostra privind aspectele de calitate a energiei electrice;

b) adrese privind transmiterea catre operatorul de distributie/operatorul de masurare a cerintelor problemelor electroenergetice intampinate;

 c) consultatii in calitatea energiei electrice privitor la continuitatea în alimentarea cu energie electrică la utilizator (solutii de instalare de surse proprii;UPS-uri, Grup Electrogen) ;

 d) consultatii evitarea creşterilor de tensiune din timpul nopții datorită excesului de putere reactivă, care se înregistrează adesea în orele de gol din sistemul energetic naţional, conduc la deconectarea instalațiilor energetice şi la intrarea în funcţionare a grupurilor de rezervă, astfel încât utilizatorul funcţionează foarte mult pe alimentarea de rezervă şi întâmpinând dificultăţi din punct de vedere al costurilor, dar şi dificultăţi în alimentarea cu energie electrică de la distribuitor ;

 e) consultatii privind controlul puterii reactive  la utilizatorul final de energie pentru evitarea situaţiilor neplăcute privind continuitatea în alimentarea cu energie electric.     

 

Toate aceste servicii energetice va conduc la reduceri de costuri importante in timp scurt !!! Apelati cu incredere la specialistii echipei Improve Quality Energy !!!

Important !!!

       Este necesar ca utilizatorul să fie conştient de faptul că, sistemul public nu este o sursă neîntreruptibilă şi să-și dimensioneze sistemul propriu în funcţie de nivelul de siguranţă necesar si sa consulte in mod regulat Consultantul Energetic in vederea salvarii costurilor ridicate ale facturilor de energie activa si reactiva, dar si in vederea realizarii unei eficiente energetice.

       Majoritatea întreruperilor provin din partea amonte de punctul de delimitare, din reţeaua operatorului de distribuţie, dar ele pot fi şi din culpa utilizatorului de energie electrică, întreruperile la utilizator pot aparea datorită defectelor din reţeaua proprie !!!!

 

 

WE UNDERSTAND TEHNOLOGY , YOU UNDERSTAND YOUR BUSINESS !