Solutii de compensare a factorului de putere

Corecția factorului de putere nu vă va crește factura și nici nu vă va deteriora aparatele. Tehnologia a fost aplicată cu succes în industrie de mulți ani. Dacă este dimensionată corect, corecția factorului de putere va spori eficiența energetică și longevitatea sarcinilor inductive. Corecția factorului de putere poate avea efecte adverse (de exemplu prezenta de armonice de curent si de tensiune) asupra echipamentelor industrializate sensibile dacă nu sunt gestionate de profesioniști cunoscători, cu experiență :

 
 : Apelati cu incredere la specialistii din Echipa Improve Quality- Energy !

 

Factorul de putere ideal are valoarea 1.  Orice scadere sub nivelul unitar presupune pierderi substantiale in sistemul de distributie si costuri mai mari cu energia electrica.

 

Care este si cum imbunatatim CosFI = φ = λ = al Dumneavoastra factor de putere !!!Studiem si analizam impreuna factorul de putere prin Serviciile Oferite de Echipa Improve Quality –Energy!!!

 

Atentie Clienti !!!

  1. aveti de stabilit puterea reactiva a bateriilor cu condensatori?!

  2. nu stiti care este necesarul de producere si numarul de trepte de reglare pentru puterea reactiva capacitiva la bateriile cu condensatori?!

  3. nu intelegeti factura de energie electrica reactiva ?

  4. nu stiti cum se calculeaza factorul de putere si ce inseamna acest concept?

  5. va intrebati cum imbunatatim segmentul aferent factorului de putere Cos FI = 0.65 – 0.92, pentru a plati mai putin la conceptul energie reactiva ?

 

Echipa Improve Quality - Energy, va ajuta prin serviiciile prestate sa realizati :

a) stabilirea puterii reactive care trebuie sa fie compensata;

b) alegerea echipamentului pentru producerea puterii reactive;

c) stabilirea locului de amplasare a echipamentelor de compensare a puterii reactive;

d) monitorizarea si interpretarea curbei de sarcina reactiva orara inductiva si capacitiva;

e) punerea la dispozitia Dumneavoastra a Serviciului nostru Simulare On –Line (incarcare facturi si curbe de sarcina energie activa si energie reactiva);

f) realizam calcul de factor de putere Cos Fi orar/zilnic/ lunar; se vor interpreta valorile rezultate din masurarea orara a energiei active si reactive;

g) analizam fiecare client in parte si oferim solutii multiple de imbunatatire a factorului de putere si a regimului deformant.