Studiu Fezabilitate Calitatea energiei

De ce sa urmarim calitatea energiei?

Pentru ca durabilitatea in operare a echipamentelor electrice depinde nu doar de cat consuma, ci si de ce fel de energie primesc. Atunci cand apar frecvent fluctuatii de tensiune sau distorsiuni armonice, de cele mai multe ori echipamentele electronice de comanda si aparatele de iluminat sunt afectate de intreruperi si imbatranire accelerata.

Facem masuratori precise de calitatea energiei, emitem rapoarte detaliate asupra evenimentelor care apar, propunem si implementam solutii de evitare sau atenuare a fluctuatiilor de tensiune si de filtrare a distorsiunii armonice.

Descrierea serviciului propus de firma noastra:

Calitatea alimentarii cu energie electrica si, mai ales, aspectele legate de continuitatea in alimentare, au constituit o preocupare deosebita, intreruperile fiind generatoare de pagube materiale.

In cele mai multe cazuri, abaterile de la parametrii normali ai indicatorilor de calitatea energiei sunt insotite de daune la consumator, prin defectari de echipamente, nerealizarea productiei, diminuarea calitatii produselor realizate, reducerea productivitatii, rebuturi in productie, perturbarea regimului tehnologic pe durate mai mari decat durata abaterii calitatii energiei, accidente, cheltuieli suplimentare pentru salarii, materii prime, energie etc.

Beneficiile Dumneavoastra:

  • Reducerea costului cu energia electrica.
  • Siguranta in alimentarea cu energie.